>Keukens en maatwerk

Keukens en maatwerk

Of het nu gaat om projectmatige keukenverbeteringen voor woningbouwverenigingen, onroerendgoedmaatschappijen of scholen, of het leveren van een keuken op maat, ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Wij leveren en plaatsen keukens van ons eigen merk en van een bekende Nederlandse fabriek.

Wij beschikken niet over een showroom maar kunnen samen met u aan de hand van voorbeelden en uitgebreide documentatie een efficiënte complete keukenopstelling samenstellen. Wij leveren en plaatsen niet alleen de keuken, maar verzorgen ook de complete technische installatie, het stukwerk en tegelwerk.

Voor de Gemeente Utrecht hebben wij bij diverse woningen aanpassingen voor mindervaliden aangebracht. Denk hierbij aan het verbreden van bergingsdeuren t.b.v. een scootmobiel of het verwijderen van dorpels in de woning.

Meer weten? Neem contact op

aftimmeren 3 Bedrijfswagen div website gevelrenoavtie 003 Fundering Huis ter Heide_resized H te H bouw 1 H te H bouw 2 H te H bouw H te H gereed 1 H te H gereed 2 H te H gereed 3 huis anthoniedijk nieuw voor webside laan v nw guin betonstorten nieuw 001 muur copier Schaaf seringstraat 148 dakkapel 12 002 systeemplafond Tornado 002 uitbouw dalton nieuw voor webside 001 Werkplaats Zaag

Nu op Twitter

RT @Evan Buytendijk BV: Welkom 5 nieuwe groepsleden en gefeliciteerd met het #FSC en/of #PEFC certificaat voor duurzaam bosbeheer! @FSC Nederland @PEFC Nederland @E-Bouw bva target="_blank" href="https://twitter.com/@evanieb">@Evan Buytendijk

RT @Mike vdM: Makkelie met de schaal! #ajautr pic.twitter.com/yiKzdIsd99