>Onderhoud

Onderhoud

Onderhoud van gebouwen en woningen vergt goede vakkennis en een vooruitziende blik. Onze medewerkers hebben de ervaring en vakkundigheid om met onze opdrachtgevers mee te denken. Wij verhelpen niet alleen het probleem van dit moment maar geven ook advies over de werkzaamheden die in de (nabije) toekomst zijn te verwachten. U kunt hierbij denken aan het opstellen van een (meerjaren)onderhoudsplan.

Wij werken volgens het nieuwe bouwbesluit en hebben ruim ervaring met werken met GGD-eisen en brandveiligheidseisen, zoals verwacht wordt in onder andere kinderdagverblijven en verzorgingscentra.

Voor vaste opdrachtgevers is het mogelijk om buiten de reguliere werktijden spoedeisende werkzaamheden door te geven op onze calamiteitentelefoon. Onze calamiteitendienst is voor hen het hele jaar door 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

aftimmeren 3 Bedrijfswagen div website gevelrenoavtie 003 Fundering Huis ter Heide_resized H te H bouw 1 H te H bouw 2 H te H bouw H te H gereed 1 H te H gereed 2 H te H gereed 3 huis anthoniedijk nieuw voor webside laan v nw guin betonstorten nieuw 001 muur copier Schaaf seringstraat 148 dakkapel 12 002 systeemplafond Tornado 002 uitbouw dalton nieuw voor webside 001 Werkplaats Zaag

Nu op Twitter

RT @Evan Buytendijk BV: Welkom 5 nieuwe groepsleden en gefeliciteerd met het #FSC en/of #PEFC certificaat voor duurzaam bosbeheer! @FSC Nederland @PEFC Nederland @E-Bouw bva target="_blank" href="https://twitter.com/@evanieb">@Evan Buytendijk

RT @Mike vdM: Makkelie met de schaal! #ajautr pic.twitter.com/yiKzdIsd99