>Renovatie

Renovatie

Renovatie van gebouwen vraagt om een gedegen voorbereiding.

Ruim dertien jaar ervaring maakt dat wij op dit gebied een kwalitatief hoogwaardig eindproduct kunnen afleveren. U krijgt altijd de maximale garantie op onze diensten en materialen. Of het nu gaat om werkzaamheden aan de hand van een bestek en/ of tekeningen, of om het geheel opstellen van een renovatieplan, wij vertalen uw wensen in ons eindproduct.

U heeft ten alle tijden inspraak en de mogelijkheid om uw ideeën aan te dragen en door ons te laten uitvoeren.

Onze medewerkers hebben de discipline om in bewoonde woningen en in gebruikzijnde gebouwen te werken. Wij beperken ons niet alleen tot het verbouwen op zich, maar nemen de tijd om de bewoners en/of gebruikers te informeren over wat zij kunnen verwachten. Uiteraard nemen wij de nodige maatregelen om overlast zoveel mogelijk te beperken. Zo dekken wij bijvoorbeeld de vloeren af en beschermen de meubels met afdekzeilen. We zijn immers bij u te gast tijdens de werkzaamheden! Na afloop van de werkzaamheden wordt er professioneel schoongemaakt.

Wij hebben ruime ervaring met het renoveren van bijvoorbeeld kinderdagverblijven. Hierdoor weten wij precies welke eisen en verwachtingen deze aanpak vergt qua hygiëne, GGD- en brandveiligheidseisen.

In het stadion van FC Utrecht hebben wij diverse brandwerende maatregelen getroffen, volgens het nieuwe bouwbesluit, in overleg met brandweer en GGD.

Nu op Twitter

RT @Evan Buytendijk BV: Welkom 5 nieuwe groepsleden en gefeliciteerd met het #FSC en/of #PEFC certificaat voor duurzaam bosbeheer! @FSC Nederland @PEFC Nederland @E-Bouw bva target="_blank" href="https://twitter.com/@evanieb">@Evan Buytendijk

RT @Mike vdM: Makkelie met de schaal! #ajautr pic.twitter.com/yiKzdIsd99